Kako lahko porabite dobroimetje

Dobroimetje, ki ste kupili z našimi boni, ki ste ga dobili pri naših partnerjih ali smo vam ga kot nagrado, darilo alli delno vračilo kupnine naložili enaA uredniki, lahko porabite za nakupe na enaA.com ali prenesete na kateregakoli drugega uporabnika enaA.com

Prenos dobroimetja

Dobroimetje z vašega računa lahko enostavno prenesete na račun kateregakoli uporabnika enaA.com.

Kako lahko dobroimetje porabite

Dobroimetje na vašem računu lahko uporabite izključno za nakupe na enaA.com. Vnovčevanje ni možno. Prav tako dobroimetja ni mogoče uporabiti pri nakupih, kjer uveljavljate vrednost dobropisov. Če se ob zaključku vašega naročila odločite za uporabo vašega dobroimetja, prosimo, da upoštevate, da je minimalni znesek za plačilo po znižanju kupnine za dobroimetje 1 (en) €. Pri tem bo dobroimetje porabljeno v celoti, četudi bo naročilo manjše.

Primeri:

  • pri dobroimetju 20 € in višini računa 45 €, boste plačali 25 € in porabili celotno dobroimetje
  • pri dobroimetju 20 € in višini računa 20,0 €, boste plačali 1 € in porabili celotno dobroimetje
  • pri dobroimetju 20 € in višini računa 20,5 €, boste plačali 1 € in porabili celotno dobroimetje
  • pri dobroimetju 20 € in višini računa 15,0 €, boste plačali 1 € (prosimo, da nas po oddaji naročila o tem obvestite in vrnili vam bomo preveč obračunan del, v tem primeru 6 €)

Kako lahko dobite porabljeno oziroma preveč odšteto dobroimetje nazaj

Da ne bi morebiti prišlo do zlorabe, dobroimetja ne boste dobili avtomatično nazaj na vaš enaA račun v primeru preklica naročila, vračila kupljenih izdelkov in storitev ali v primeru, da je bil vaš račun nižji od razpoložljivega zneska dobroimetja, le to pa je bilo skladno s temi pojasnili seveda v celoti porabljeno. V teh primerih prosimo, da nas o tem obvestite s sporočilom . Potrudili se bomo, da ustrezni znesek v čimkrajšem času vrnemo na vaš enaA račun.