Kapsule za strojno pomivanje posode Jar Platinum - 90 kos (5x18 kos)

13,49 €

Garancija najnižja cena Brezplačna dostava • Na zalogi pri nas
 • Osebni prevzem: v Ljubljani, Savska 3a, od 23.11.2017 dalje
 • Brezplačna dostava na vašem naslovu predvidoma: 24.11.2017

Kapsule za strojno pomivanje posode Jar Platinum megabox - 90 kos (5x18 kos)

Samo 0,15 Eur* za eno pomivanje posode!

Popolnoma čista posoda

Jar Platinum kapsule za strojno pomivanje posode. Edinstvena formula učinkovito očisti posodo in hkrati poskrbi za trdovratno skrito maščobo v pomivalnem stroju. Dodatna prednost Jar kapsul je, da se hitro raztopijo in tako Jar deluje takoj, ko pride v stik z vodo.

Popolnoma topne, tudi pri nizkih temperaturah

Kapsule so popolnoma topne in ne puščajo nobenih ostankov, učinkovite pa so tudi pri nizkih temperaturah. Imajo funkcijo razmaščevanja in odstranijo tudi najtrdovratnejše madeže. Kapsule so nežne do stekla in srebra, prav tako do pralnega stroja, saj imajo tudi funkcijo soli.

Navodila: Kapsulo namestite v predalček za detergent in ga takoj zaprite. Kapsule ne odpirajte ali preluknjajte. Po vsaki uporabi embalažo ponovno zatesnite. Pri uporabi kapsul morate imeti suhe roke.

Sestavine: manj kot 30% fosfata, 5–15% neionskih površinsko aktivnih snovi, belilni kisikovi agenti, polikarboksilati, več kot 5% fosfonatov, encimi, parfumi, Citronellol, limonen, linaloola

Šifra izdelka: OR124741

 • Član

  Ocena:5

  kapsule jar uporabljam zeloooooodolgo in so nakaj najbolj[ega.

 • Član

  Ocena:5

  Odlične kapsule za vaš pomivalni stroj,jih osebno uporabljamo,posoda,kozarci,krožniki in pribor je sijoče oprano,večje pakiranje je praktično in cenovno zelo ugodno,zato priporočam nakup.

 • Član

  Ocena:5

  kapsule so zelo kvalitetne in so vredne nakupa saj je cena tudi ugodna.

Poglejte tudi: