1+1 Gratis! Električna zobna ščetka Oral-B Pro 690 Cross Action

46,99 €
Priporočena cena proizvajalca: 72,35 € (-35,1%)
 • Ob nakupu tega izdelka prejmete 5 točk zvestobe.
  Garancija najnižja cenaNajnižja cena

  Šifra izdelka: or4210201126546
  Popularnost med podobnimi ponudbami: 13 mesto.
  Ocena: 4,9 na podlagi 8 ocen. star_rate star_rate star_rate star_rate star_half

  Opis izdelka

  Preizkusite ščetko Oral-B Pro 690, blagovne znamke, ki jo priporočajo zobozdravniki po vsem svetu. Električna zobna ščetka Pro 690 vam pomaga ščetkati zobe, tako kot vam je to priporočil vaš zobozdravnik.

  Profesionalni merilnik časa je nastavljen na 2 minuti in vas vsakih 30 sekund opomni, da zamenjate območje, ki ga ščetkate. Ščetko samo premikajte po ustih, vse ostalo bo opravil edinstven okrogel nastavek Oral-B.

  Odstrani do 100 % več zobnih oblog kot običajna ročna zobna ščetka, kar prispeva k zdravju dlesni in bolj belemu nasmehu že s prvim dnem ščetkanja. Zobna ščetka Oral-B Pro 690 s profesionalnim merilnikom časa je prav izbira za vse, ki želijo preizkusiti električno zobno ščetko.

  Električna zobna ščetka Oral-B PRO 690 je združljiva z vsemi okroglimi nastavki Oral-B: CrossAction, 3DWhite, Sensi Ultrathin, Sensitive Clean, Precision Clean, FlossAction ...

  Lastnosti:

  • Odstrani do 100 % več zobnih oblog: okrogli nastavek omogoča boljše čiščenje za bolj zdrave dlesni v 30 dneh v primerjavi z ročno zobno ščetko.
  • Dinamično premikanje vam pomaga doseči boljši rezultat čiščenja.
  • Okrogel nastavek ščetke, oblikovan po navdihu zobozdravnikov, z oscilirajočimi, krožnimi in pulzirajočimi gibi zmehča in odstrani zobne obloge.
  • 1 način ščetkanja: dnevno čiščenje.
  • Vsebina: 2x električni ročaj zobne ščetke, 1 x polnik,  2 nastavka zobne ščetke.
  • Baterija vzdrži brez polnjenja do 10 dni.

  Kako uporabljati električno zobno ščetko?

  Zmočite nastavek ščetke in nanesite zobno kremo. Zobno ščetko vstavite v usta in jo vključite. Počasi vodite nastavek ščetke od enega do drugega zoba. Nastavek zobne ščetke za nekaj sekund podržite na mestu, nato pa se premaknite na naslednji zob. Ščetkajte dlesni in zobe, najprej zunanjo stran, nato notranjo stran, na koncu pa še grizne površine.

  Vprašajte nas ali napišite svoje mnenje


  Za komentiranje se morate prijavit v enaA.com.

  Kupci so kupili tudi: