Otroška električna zobna ščetka Philips HX6322/04

Na zalogi pri dobavitelju
53,67 €
Priporočena cena proizvajalca: 59,99 € (-10,5%)
 • Ob nakupu tega izdelka prejmete 5 točk zvestobe.

  Šifra izdelka: EL8710103770251
  Popularnost med podobnimi ponudbami: 21 mesto.
  Ocena: 5 na podlagi 6 ocen. star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate

  Opis izdelka

  Otroška zobna ščetka Philips HX6322/04

  Otroška zobna ščetka Philips HX6322/04 omogoča zabavnejše in učinkovitejše ščetkanje. Zobna ščetka Sonicare for Kids s Bluetooth povezavo in aplikacijo zagotavlja, da se otroci naučijo pravilno ščetkati. Aplikacija prikazuje pravilno ščetkanje in spremlja učinkovitost. Umivanje zob bo otrokom z zobno ščetko v veliko veselje in zabavo, saj si jo laho polepšajo z izmenljivimi nalepkami za ročaj.

  Interaktivne aplikacije otrokom ščetkanje naredijo zanimivo

  Aplikacija Philips Sonicare For Kids se sinhronizira z otroško sonično zobno ščetko in otroka prek igre pouči o ustni higieni. Aplikacija otroka spodbuja, da se ščetka dlje in bolje. Vsaka seja se začne z jasnimi vizualnimi navodili za pravilno ščetkanje, aplikacija pa spremlja tudi skupno učinkovitost. Otroci se učijo na zabaven način, starši pa lahko spremljajo, kako učinkovito otroci ščetkajo zobe.

  Interaktivne aplikacije otrokom ščetkanje naredijo zanimivo

  98 % jih meni, da se otroci lažje ščetkajo dlje in bolje

  Z zobno ščetko in aplikacijo Philips Sonicare For Kids se otroci lahko sami naučijo pravilno ščetkati. Aplikacija se prek povezave Bluetooth sinhronizira z otroško sonično zobno ščetko ter prikazuje pravilno ščetkanje in spremlja učinkovitost. Otroci lahko vidijo, kako dobro ščetkajo zobe, in za dobro opravljeno nalogo prejemajo zanimive nagrade. Uporaba je poučna in učinkovita. 98 % izprašanih staršev meni, da se z njo otroci lažje ščetkajo dlje in bolje. Otrokom na zabaven način pomaga razvijati zdravo ustno higieno za vse življenje.

  98 % jih meni, da se otroci lažje ščetkajo dlje in bolje*

  Zanimive nagrade za uspešno opravljeno ščetkanje

  Zobna ščetka in aplikacija Philips Sonicare For Kids zagotavljata nov način zabavnega ščetkanja. Osrednji lik aplikacije je prikupni Sparkly, ki ima rad čiste zobe. Otroci skrbijo za Sparklyja, aplikacija pa jih igrivo spodbuja, da se ščetkajo dlje in bolje. Ko si otrok dobro očisti zobe, Sparkly postane srečnejši, vsako uspešno opravljeno ščetkanje pa je nagrajeno. Otroci lahko odklepajo dodatke za Sparklyja ali pa mu priigrajo zdravo hrano, ki jo ima najraje. Starši lahko sami izberejo nagrade, ki jih otroci pridobijo prek aplikacije.

  Zanimive nagrade za uspešno opravljeno ščetkanje

  Spremljajte čas ščetkanja, tudi če ne uporabljate aplikacije

  Aplikacija Quadpacer prek zobne ščetke Philips Sonicare For Kids s povezavo Bluetooth sproti spremlja seje ščetkanja. Zazna, kdaj se ščetkanje začne, prekine in konča. Ročaj zobne ščetke ima vgrajen pomnilnik in časovni žig, zato lahko shranite podatke za do 20 sej ščetkanja, ko ne uporabljate aplikacije. Ko naslednjič uporabite aplikacijo in ročaj, se podatki teh sej sinhronizirajo s koledarjem aplikacije. Otroci lahko pridobijo nagrade za uspešno opravljene seje ščetkanja in hkrati preverijo, kako zelo so napredovali.

  Spremljajte čas ščetkanja, tudi če ne uporabljate aplikacije

  KidTimer in KidPacer za pravilno ščetkanje za vse življenje

  Električna zobna ščetka Philips Sonicare For Kids s povezavo Bluetooth se poveže z aplikacijo in otrokom pomaga postopno daljšati čas ščetkanja in tako spodbuja pravilno ščetkanje. Cilj je doseči dve minuti, ki jih priporočajo zobozdravniki. Ko uporabljate aplikacijo, otroci oponašajo trenerja za ščetkanje v aplikaciji, ko nežno ščetka predel ust. Trener otroke spodbuja, da vsakemu delu zob posvetijo več časa. Ko se ščetkajo dlje, jih nagradi Sparkly, ki ima rad zelo čiste zobe. Zabavna igra zagotavlja pravilno ščetkanje za vse življenje.

  KidTimer in KidPacer za pravilno ščetkanje za vse življenje

  Dinamično čiščenje tekočino usmerja med zobe

  Otroci se učijo ščetkanja, sonična tehnologija pa poskrbi za vse ostalo. Z edinstvenim dinamičnim čiščenjem z električno zobno ščetko Philips Sonicare nežno in učinkovito očistite predele globoko med zobmi in ob dlesnih. Učinkovito sonično ščetkanje z več kot 500 gibi na sekundo odpravlja pomanjkljivosti pri ščetkanju, ki ga otroci postopoma izboljšujejo. Zaradi te tehnologije je zobna ščetka Philips Sonicare For Kids do 75 % učinkovitejša kot ročna zobna ščetka, zato so obiski zobozdravnikov prijetnejši.

  Dinamično čiščenje tekočino usmerja med zobe

  Zabavne izmenljive nalepke za uporabo po meri

  Z zabavnimi nalepkami za ročaj lahko otroci sami izberejo videz zobne ščetke. Sonični zobni ščetki je priloženih osem izmenljivih nalepk, zato lahko otroci ščetko okrasijo, kot želijo. Ker lahko prilagodijo tudi videz lika v aplikaciji, Philips Sonicare For Kids zagotavlja učinkovito ustno higieno, ki je hkrati tudi vedno zabavna.

  Zabavne izmenljive nalepke za uporabo po meri

  2 otrokom prijazna načina ščetkanja zagotavljata nežno in učinkovito čiščenje

  Električna zobna ščetka z dvema otrokom prijaznima načinoma ščetkanja zagotavlja pravilno čiščenje za različne starosti; rahlo ščetkanje za mlajše otroke in močno ščetkanje za starejše otroke.

  2 otrokom prijazna načina ščetkanja zagotavljata nežno in učinkovito čiščenje

  Na voljo sta 2 velikosti glave ščetke

  Električni zobni ščetki Philips Sonicare je priložena 1 glava ščetke standardne velikosti. Posebej lahko kupite tudi glavo ščetke kompaktne velikosti. Velikosti glave ščetke Philips Sonicare for Kids so zasnovane posebej za nežno čiščenje in zaščito zob v ključni stopnji razvoja.

  Na voljo sta 2 velikosti glave ščetke

  Oblika za več oprijemov za starše in otroke

  Ergonomsko zasnovano tako, da otroci zobe lahko ščetkajo sami ali skupaj s starši. Zobne ščetke Philips Sonicare For Kids imajo inteligentno zasnovan ročaj, ki otrokom in staršem omogoča skupno ščetkanje, če si tega želijo. Zanesljiv oprijem otrokom omogoča enostavno samostojno premikanje ščetke, prostorna zasnova pa staršem nudi dovolj prostora, da jim pri tem po potrebi pomagajo. Otroci ščetko zaradi trdnega ročaja lahko enostavno postavijo pokonci in nanesejo zobno pasto, ko je ščetka postavljena vodoravno.

  Oblika za več oprijemov za starše in otroke

  Tehnične podrobnosti:

  • Sistem glave ščetke: Enostavno pritrdljive glave ščetke 
  • Čas ščetkanja: Do 3 tedne** 
  • Indikator baterije: Lučka prikazuje stanje baterije 
  • Zaslon: Osvetljen zaslon 
  • Ročaj: Gumijasti ročaj za enostavno uporabo, tanka ergonomska zasnova
  • Hitrost: Do 31.000 gibov na minuto 
  • Zmogljivost: 75 % višja učinkovitost* 
  • Pozitivni vplivi na zdravje: Za zdravo ustno nego 
  • Časovnik: KidTimer in Quadpacer
  • Načini ščetkanja: 2
  • Baterija: Za polnjenje 
  • Čas delovanja (od polne do prazne): Do 2 tedna 
  • Vrsta baterije: Litij-ionska
  • Napetost: 110–220 V
  Podpora za iOS:
  • iPhone 4S ali novejši 
  • iPad 3. generacije ali novejši 
  • z operacijskim sistemom iOS7 
  Podpora za Android:
  • Telefoni Android 
  • Tablični računalniki s povezavo Bluetooth 4.0
  V kompletu prejmete:
  • Ročaji: 1 ročaj Sonicare for Kids s povezavo Bluetooth 
  • Glave ščetke: 1 standardna Sonicare for Kids, 1 kompaktna Sonicare for Kids 
  • Polnilnik: 1 Nalepke: 8 nalepk za uporabo po meri
  Garancija: 2 leti

  Vprašajte nas ali napišite svoje mnenje


  Za komentiranje se morate prijavit v enaA.com.

  Kupci so kupili tudi: