Maxcom MM822 črne barve

58,62 €
 • Ob nakupu tega izdelka prejmete 6 točk zvestobe.
  Naročite tudi:

  Šifra izdelka: FREU0015

  Opis izdelka

  Če iščete mobilni telefon, ki poleg atraktivno oblikovanega dizajna in delno kovinskega ohišja ponuja tudi ogromno uporabnih dodatkov, bo definitivno preklopni korenjak družine Maxcom pravi za vas.

  MM822 je eleganten preklopni telefon, ki ne ponuja le možnosti klicanja in sporočanja, temveč tudi mnogo drugih vsebin.
  Kot prva večja posebnost tega telefona, je poleg osnovnega zaslona tu manjši zaslon na sprednjem pokrovu telefona. Sprednji zaslon vam nudi pregled nad dogajanjem, ko vas ni v bližini ali pa ste na sestanku. Ima svetlobni indikator za neodgovorjene klice, prejeta sporočila in stanje baterije, ki vam bodo v pomoč pri zgoraj omenjenih situacijah. Ko se telefon napaja in je v stanju mirovanja (telefon, ko ni v preklopu) vam lahko služi kot ura, saj ima na prednjem zaslonu analogno uro.

  Zadaj ima vgrajeno VGA kamero za zajemanj fotografij in videa, katere si kasneje lahko ogledate v vgrajenem video in avdio predvajalniku.

  MM822 ni le navaden preklopni telefon, vendar je posebaj prilagojen tudi za starejše uporabnike, saj ga odlikuje velika tipkovnica z velikimi številkami, osvetljena in enostavna za uporabo ter velik zaslon diagonale 5,6 cm z zelo enostavnim uporabinškim vmesnikom. V pomoč starejšim sta tudi možnosti SOS in I.C.E. gumba v nujnih primerih. Nahaja se na zadnji strani telefona.

  Če imate kontaktov več, kot vam pomnilnik na SIM kartici dopušča, naj vas ne skrbi, saj notranji pomnilnik telefona omogoča dodatni prostor za do 100 dodatnih kontaktov. Za vse ostalo, glasbo, fotografije in videe, pa vam telefon ponuja možnost razširitve pomnilnika telefona s karticam microSD do velikosti 16GB.
  Fotografije, video in datoteke pa lahko brez skrbi pošljete preko vgrajenega Bluetooth vmesnika.
  Za brezskrbno uporabo, so vam na voljo tudi uporabnikom najbolj pomembni dodatki kot so, budilka, kalkulator, radio ter svetilka. Seveda ne pozabimo na možnost brskanja po spletu.

  V paketu je priloženo tudi baterijsko stojalo, tako da uporabnik nima nikakršnih težav s kabli in priklaplanjem na polnilec, le položi ga v zato namensko stojalo in teleofn se polni. 
  Baterija zdrži 800mAh, kar pomeni do 260ur v mirovanju telefona in do 7ur v stanju pogovora. To omogoča brezskrbno uporabo tudi uprabnikom, kateri želijo telefon, ki zdrži več kot le dan uporabe z enim polnjenjem.

  Velikost: 97 x 50 x 17 mm 
  Teža: 100g

   

   

  Vprašajte nas ali napišite svoje mnenje


  Za komentiranje se morate prijavit v enaA.com.

  Kupci so kupili tudi: