MESEČNO PAKIRANJE Pampers hlačne pleničke vel. 5 (za 12 - 18kg) - 152 kos + DARILO

Na zalogi pri nas
41,99 €
Priporočena cena proizvajalca: 54,99 € (-23,6%)
 • Ob nakupu tega izdelka prejmete 4 točke zvestobe.
  Brezplačna dostavaBrezplačna dostava

  Šifra izdelka: OR8001090808004
  Popularnost med podobnimi ponudbami: 6 mesto.
  Ocena: 5 na podlagi 1 ocene. star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate

  Opis izdelka

  PAMPERS EKSPERS: Nakupovanje pleničk je zdaj še veliko bolj enostavno in ugodno! S Pampers ekspres lahko pleničke naročite in spotoma prevzamete na našem izdajnem mestu že v eni uri ali pa vam jih dostavimo na dom naslednji dan.

   

  Super cena: samo 0,28 na pleničko!

  Do 12 ur suhosti v hlačnih pleničkah, ki so preproste za zamenjavo

  Za malčka, ki se kobaca, se postavlja na noge ali pa že dela prve korake  je zelo pomembno, da izberete pleničke, ki kožo ohranjajo suho, obenem pa mu omogočajo, da nemoteno odkriva svet. Pampers predstavlja nove hlačne pleničke Pampers, ki so zasnovane kot idealen izdelek za aktivne malčke.

  Hlačne pleničke Pampers vsebujejo mikrokroglice, ki zadržijo mokroto in tako ohranjajo otrokovo kožo suho do 12 ur. Tudi zamenjava je poenostavljena. Pleničko preprosto oblečete kot hlačke, ko jo želite odstraniti, pa le pretrgate njena stranska dela.  

  Z nakupom velikega pakiranja pleničk Pampers preko spleta je nakupovanje enostavno in priročno ter vam prihrani čas, ki ga lahko porabite za pomembnejše stvari.

  Navodila za uporabo

  Preprosta zamenjava: Raztegljiv trak okrog pasu omogoča, da hlačne pleničke Pampers z lahkoto oblečete in slečete ter nudi odlično prileganje za vse otroke.

  Pleničko oblecite tako, da so motivi spredaj: Igrive sličice na hlačnih pleničkah, ki so podobne spodnjemu perilu pomagajo, da je previjanje zabavno in enostavno tako za mamico kot za otroka.

  Za preprosto odstranitev pleničke jo pretrgajte ob straneh: Stranska dela, ki se zlahka strgata olajšata odstranjevanje hlačne pleničke po uporabi, ne da bi jo morali sleči.

  Vprašajte nas ali napišite svoje mnenje


  Za komentiranje se morate prijavit v enaA.com.

  Kupci so kupili tudi: