Brezžične slušalke BOSE QuietComfort 35 II, črne

Na zalogi pri nas
279,99 €
Na LON kredit: 12 x 26,89 €
Priporočena cena proizvajalca: 349,94 € (-20,0%)
 • Ob nakupu tega izdelka prejmete 28 točk zvestobe.
  Brezplačna dostavaBrezplačna dostava
  Naročite tudi:

  Šifra izdelka: LOQE7P6TUA47
  Popularnost med podobnimi ponudbami: 9 mesto.

  Opis izdelka

  Brezžične slušalke Bose QuietComfort 35 II Acoustic Noise Cancelling® so naše najzmogljivejše slušalke. Omogočajo edinstveno kombinacijo zmanjšanja hrupa, kakovostne reprodukcije in udobnega prileganja in ponujajo uživanje v glasbi doma, v pisarni ali na poti.

  Slušalke Bose QuietComfort 35 Acoustic Noise Cancelling® sedaj omogočajo enostavno povezovanje in še več svobode. Sprejemajte klice z enim pritiskom na gumb na vašem pametnem telefonu in uživajte v glasbi s kakovostjo znamke Bose.

  • AKTIVNA NEVTRALIZACIJA HRUPA – Konstantno meri, primerja in reagira na hrup iz okolice. Nato ga z nasprotnim signalom nevtralizira.
  • PRILAGODLJIVA NEVTRALIZACIJA HRUPA – Uporabite tipko Action in izbirajte med tremi stopnjami.
  • EKVALIZACIJA PRILAGOJENA GLASNOSTI – Za enako kakovost zvoka pri vsaki glasnosti.
  • JASNI POGOVORI – Poslušajte in bodite slišni. Tudi če je hrupno ali vetrovno.
  • BATERIJA – Uživajte v glasbi do 20 ur. In ko se baterija izprazni, hitro, 15-minutno polnjenje omogoči še dodatni dve uri in pol poslušanja.

  Najboljše Bose slušalke. Zdaj še boljše.

  Slušalke so zasnovane tako, zmanjšajo okoliški hrup v kar največji meri, to pa vam omogoča uživanje v še večji užitek v glasbi, brez motenj iz okolice. Tako se lahko posvetite samo poslušanju glasbe saj vam nič več ne bo napoti. Pravzaprav še bolje, če želite kljub vsemu spremljati, kaj se v okolici dogaja, lahko izberete med tremi nastavitvami zmanjševanja hrupa.

  Vklopite stikalo. Občutite.

  Ta občutek poznate. Tisti, ko vse drugo izgine, vas pa ponese v svet, kjer ste samo vi in vaša najljubša glasba. S premikom stikala boste občutili, kaj zmore naša Acoustic Noise Cancelling tehnologija. Kontinuirano meri, primerja in reagira na okoliški hrup in ga nevtralizira z nasprotnim signalom. A to še ni vse. Sedaj lahko izbirate med tremi stopnjami zmanjševanja hrupa in se tako bolje prilagodite okolici. Ne glede na to, kako glasba vpliva na vas, sedaj jo lahko resnično občutite. In nič vam ne bo napoti.

   

  Izberite stopnjo

  In tudi to še ni vse. Tipka Action vam omogoča, da z enostavnim pritiskom na tipko izberete eno izmed treh odgovarjajočih stopenj zmanjševanja hrupa. In nastavite na tisto, ki najbolj ustreza okolici in vaši glasbi.

  Enostaven dostop do VPA.

  Slušalke omogočajo enostaven dostop do privzetega virtualnega asistenta na vašem pametnem telefonu kot sta Siri ali Google Assistant. Samo pritisnite večopravilno tipko in začnite govoriti. Niti telefona vam ni potrebno imeti pri sebi, če želite dostop do glasbe ali odgovore na vprašanja.

  • Blazinice iz alcantare. Izjemno udobne za celodnevno nošenje.
  • Odporne na udarce. Načrtovane za življenje na poti.
  • Mehke blazinice. Niti opazili ne boste, da nosite slušalke.
  • Odporne proti koroziji. Najboljši materiali za dolgotrajno uporabo.
  • Tipka Action za prilagoditev nivoja zmanjševanja hrupa. Izberite med tremi različnimi stopnjami.
  • Večopravilna tipka. Enostaven dostop do virtualnega asistenta, kot je npr. Siri.

  Boljša izdelava

  Kadar želite vašo glasbo ponesti kamorkoli s seboj, potrebujete slušalke, ki bodo to zdržale. Z materiali, odpornimi na udarce, plastiko ojačano s steklenimi vlakni in nerjavečim jeklom smo zagotovili, da bodo preživele vaša potovanje. A če jih nosite povsod s seboj in cel dan poslušate, morajo biti slušalke tudi udobne. Zato naglavni trak ni samo udoben, enostavno je prestižen. Oblečen v mehko Alcantara usnje – material ki se uporablja za luksuzne jahte in avtomobile – zagotavlja udobno celodnevno nošenje. Blazinice slušalk pa so izdelane iz umetnega proteinskega usnja, tako ne bost niti občutili, da nosite slušalke.

  20 ur trajanja baterije

  Uživajte v zmogljivi bateriji, ki vam omogoča do 20 ur predvajanja glasbe, dovolj za en cel seznam predvajanja. In če vam slučajno zmanjka energije vam hitro, petnajst minutno polnjenje zadošča za dodatni dve uri in pol. V najslabšem primeru pa se lahko s priloženim kablom povežete s predvajalnikom.

  Neverjeten zvok pri vsakršni glasnosti.

  Vemo, da vedno pričakujete, da bo vaša glasba zvenela polno in kristalno čisto, ne glede na to, pri kakšni glasnosti jo poslušate. Zato naše pogonske enote s pomočjo optimizirane ekvalizacije, prilagojene glasnosti poslušanja, odlikujejo še boljše zmogljivosti. Ni važno, ali poslušate tiho glasbo v pisarni ali na prometni ulici, kakovost bo vedno enaka.

  Aplikacija, ki pomeni razliko

  Želimo si, da bi uživali z vašimi slušalkami kolikor je le mogoče. Zato smo pripravili brezplačno aplikacijo, s katero lahko urejate vaše povezave, preklapljate med povezanimi napravami, enostavneje kot kdajkoli. Z aplikacijo lahko enostavno uravnavate tudi stopnjo nevtralizacije hrupa. Vedno se trudimo, da stvari še izboljšamo, zato vsaka posodobitev ponuja nove možnosti, boljšo integracijo in posodobitev izdelka. Preizkusite sami, kakšno razliko lahko ustvari enostavna, intuitivna aplikacija.

  Tehnične podrobnosti:

  • Skupne dimenzije: 18 x 17 x 8,1 cm • Zunanja dimenzija ušesne blazinice: 9,6 x 7,4 cm
  • Teža: 310,0 gramov
  • Barva: Črna Dodatki
  • USB kabel
  • Avdio kabel za žično povezavo
  • 1 stereo avdio adapter
  • Torbica

  Vprašajte nas ali napišite svoje mnenje


  Za komentiranje se morate prijavit v enaA.com.

  Kupci so kupili tudi: