Huawei pametna zapestnica A2 - merilnik aktivnosti - AW61

36,59 €
Priporočena cena proizvajalca: 44,99 € (-18,7%)
 • Ob nakupu tega izdelka prejmete 4 točke zvestobe.

  Šifra izdelka: on9999151
  Popularnost med podobnimi ponudbami: 11 mesto.

  Opis izdelka

  Huawei pametna zapestnica A2 - merilnik aktivnosti AW61

  Huawei zapestnica ima multi funkcijski ekran. Zapestnica vam pokaže prehojene korake, alarm, uro, srčni utrip, porabljene kalorije, obvešča vas o klicih in sporočilih, beleži vaše treninge (tek, hoja, vadba). Vse podatke vam prenese na vaš pametni telefon.. Zapestnica ima integriran senzor za merjenje srčnega utripa, kar pomeni, da vam lahko beleži srčni utrip skozi celoten dan. Z zapestnico lahko poiščete tudi vaš pametni telefon (ČE JE POVEZAN Z BLUETOOTH IN V DOSEGU 10M), Zapestnica bo beležila kvaliteto vašega spanja. Zapestnica ima ip67, kar pomeni da se z njo lahko tuširat in umivate roke, ter trenirate na dežju. *Zapestnica ni primerna za plavanje ali potaplanje.

  Huawei pametna zapestnicabo beležila vašo aktivnost med dnevom in ponoči. Z Bluetooth tehnologijo se poveže z vašim telefonom, združljiva je z napravami Android in Apple.

  Baterija ob normalni uporabi drži 9 dni (testirano v laboratoriju na podalgi porabe Huawei in Honor telefonov), nato pa jo lahko s pirloženim polnilnim kablom ponovno napolnete.

   

  Vse funkcije pa so grafično prikazane tudi na aplikaciji na vašem telefonu.

   

   

  Vprašajte nas ali napišite svoje mnenje


  Za komentiranje se morate prijavit v enaA.com.

  Kupci so kupili tudi: