Huawei pametna zapestnica Band 2 PRO - merilnik aktivnosti

47,43 €
 • Ob nakupu tega izdelka prejmete 5 točk zvestobe.

  Šifra izdelka: on9999155

  Opis izdelka

  Huawei pametna zapestnica Band 2 PRO - merilnik aktivnosti

  Huawei zapestnica ima multi funkcijski ekran. Zapestnica vam pokaže prehojene korake, alarm, uro, srčni utrip, porabljene kalorije, obvešča vas o klicih in sporočilih, beleži vaše treninge in aktivnosti. Vse podatke vam prenese na vaš pametni telefon.. Zapestnica ima integriran senzor za merjenje srčnega utripa, kar pomeni, da vam lahko beleži srčni utrip skozi celoten dan. Z zapestnico lahko poiščete tudi vaš pametni telefon (ČE JE POVEZAN Z BLUETOOTH IN V DOSEGU 10M), Zapestnica bo beležila kvaliteto vašega spanja. Zapestnica ima ip67, kar pomeni da se z njo lahko tuširat in umivate roke, ter trenirate na dežju. *Zapestnica ni primerna za plavanje ali potaplanje.

  Huawei pametna zapestnicabo beležila vašo aktivnost med dnevom in ponoči. Z Bluetooth tehnologijo se poveže z vašim telefonom, združljiva je z napravami Android in Apple.

  Baterija ob normalni uporabi drži 9 dni (testirano v laboratoriju na podalgi porabe Huawei in Honor telefonov), nato pa jo lahko s pirloženim polnilnim kablom ponovno napolnete.

   

  Vse funkcije pa so grafično prikazane tudi na aplikaciji na vašem telefonu.

  Velikost 44 x 19.7 x 10.3 mm Teža 21 g  

   

  Vprašajte nas ali napišite svoje mnenje


  Za komentiranje se morate prijavit v enaA.com.

  Kupci so kupili tudi: