Kapsule za strojno pomivanje posode Jar Platinum - 90 kos (5x18 kos)

Na zalogi pri nas
14,99 €
Priporočena cena proizvajalca: 19,52 € (-23,2%)
 • Ob nakupu tega izdelka prejmete 1 točko zvestobe.
  Brezplačna dostavaBrezplačna dostava
  Garancija najnižja cenaNajnižja cena

  Šifra izdelka: OR124741
  Popularnost med podobnimi ponudbami: 1 mesto.
  Ocena: 5 na podlagi 24 ocen. star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate

  Opis izdelka

  Kupujte XXL! Izbirajte med celotno ponudbo XXL spletnih pakiranj pralnih praškov, kapsul za strojno pomivanje, tekočih detergentov in britvic Gillete!

  Samo 0,17 eur za eno pomivanje posode!

  Popolnoma čista posoda

  Jar Platinum kapsule za strojno pomivanje posode. Edinstvena formula učinkovito očisti posodo in hkrati poskrbi za trdovratno skrito maščobo v pomivalnem stroju. Dodatna prednost Jar kapsul je, da se hitro raztopijo in tako Jar deluje takoj, ko pride v stik z vodo.

  Popolnoma topne, tudi pri nizkih temperaturah

  Kapsule so popolnoma topne in ne puščajo nobenih ostankov, učinkovite pa so tudi pri nizkih temperaturah. Imajo funkcijo razmaščevanja in odstranijo tudi najtrdovratnejše madeže. Kapsule so nežne do stekla in srebra, prav tako do pralnega stroja, saj imajo tudi funkcijo soli.

  Navodila: Kapsulo namestite v predalček za detergent in ga takoj zaprite. Kapsule ne odpirajte ali preluknjajte. Po vsaki uporabi embalažo ponovno zatesnite. Pri uporabi kapsul morate imeti suhe roke.

  Sestavine: manj kot 30% fosfata, 5–15% neionskih površinsko aktivnih snovi, belilni kisikovi agenti, polikarboksilati, več kot 5% fosfonatov, encimi, parfumi, Citronellol, limonen, linaloola

  Vprašajte nas ali napišite svoje mnenje


  Za komentiranje se morate prijavit v enaA.com.

  Kupci so kupili tudi: