Razpršilo za otroke Garnier Ambre Solaire Kids Swim SPF 50+ 200 ml

Ni dobavljivo

Izdelka trenutno ni v ponudbi

Izdelek ni več na voljo ali pa šele prihaja na tržišče in nimamo podatkov o dobavnem roku in ceni. Za dodatne informacije nas kontaktirajte tukaj.

POIŠČI PODOBNE
Šifra izdelka: 3600541275799

Opis izdelka

Razpršilo za otroke za zaščito pred soncem. Hitro vpijanje. Visoka fotostabilna vodoodporna zaščita pred UVA/ UVB. Preizkušeno pod nadzorom pediatrov. Ne pršite neposredno na obraz. Izogibajte se nanosu na območje okrog oči. V primeru stika z očmi takoj izperite. Izogibajte se stiku s tkanino.

Priporočila za uporabo

Pred uporabo pretresite. Pred izpostavljanjem soncu razpršilo za zašcito s krožnimi gibi obilno nanesite in prekrijte vse izpostavljene dele. Nezadostna količina izdelka zmanjša raven zaščite. Izdelek nanesite obilno in pogosto, da ohranite raven zaščite, še posebej po plavanju, potenju ali brisanju z brisačo. Ostanite v senci, še posebej med 11. in 15. uro. Pretirano izpostavljanje soncu je nevarno! Izdelek za zaščito pred soncem ne ponuja 100% zaščite pred soncem. Dojenčkov in majhnih otrok ne izpostavljajte neposrednemu soncu. Svojega otroka zaščitite s kapo, sončnimi očali in majico. Izogibajte se nanosu izdelka na območje okrog oči. Ce pride v stik z očmi, takoj izperite z vodo. Izogibajte se stiku s tkaninami.

Vprašajte nas ali napišite svoje mnenje


Za komentiranje se morate prijavit v enaA.com.

Kupci so kupili tudi: